sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Glara Vappen!

Taas se joka vuotinen vappu tuli ja meni. Teini-iässä vappu oli kova juttu, mutta nykyään se ei ole minulle sen kummempi juttu. Se tuntuu olevan ihmisten ryyppyjuhla, vaikka ei toki kaikilla.

Olimme eilen, vappuaattona isovanhempien (isikarhun vanhempien) luona juhlimassa. Ulkona sää oli todella kurja, joten kiva että oli jotain ohjelmaa. Paikalla olivat isovanhempien lisäksi IsiKarhu ja hänen siskonsa. Isovanhemmat olivat tehneet tortilloja ja vaari oli itse tehnyt kebabia. Minä rakastan tortilloja ja tuo lihakin oli kyllä hyvää, eikä ollenkaan rasvaista. Tortillat maistuivat myös lapsille. Vaari oli ostanut pojille vappuasut; Isolle Karhulle kätyripuvun ja Pikku Karhulle pellen asun. Iso Karhu oli onnessaan, kun pääsi puhaltamaan ilmapalloja ja serpentiiniä. Touhua ja vauhtia riitti monenlaista. Joimme vielä päiväkahvit ja söimme itse tehtyjä munkkeja. Pikku Karhu sai suolaista piirakkaa, koska en ole hänelle vielä makeita herkkuja antanut. Illalla pojat nukahtivat onneksi hyvin, vaikka oli ollut paljon touhua ja herkkuja. Huomasin ettei ollut tavallinen lauantai-ilta, koska ulkoa kuului paljon ääniä.
Tänään vappupäivänä olimme aamulla seurakunnassa ja Iso Karhu askarteli pyhäkoulussa vappupallolle kasvot. Se oli hauskan näköinen. Jumalanpalveluksen jälkeen lähdimme isovanhempien, isomummon ja tädin kanssa vuorostaan kaupungille katsomaan vappuohjelmaa. Kaikki ohjelmat olivat jo kuitenkin esitetty, mutta meillä oli omat paljon paremmat ohjelmat. Pojat saivat valita kätyriaiheiset heliumilmapallot. Lisäksi ostimme kesän ensimmäiset jäätelöt jätskikiskalta. Iso Karhu otti hänen perinteisen suosikkinsa, eli sateenkaarijäätelön. Pikku Karhu ei saanut vielä jäätelöä, mutta sai hieman nuolaista minun ja vaarin omista. Näin hän ei kokenut jääneensä kokonaan ilman. Hänelle käytiin ostamassa kaupasta banaania ja maitoa, joka oli hänestä paljon parempaa kuin joku jäätelö. Iso Karhu sai vielä vappupillin, joka oli kovassa käytössä. Nautimme yhdessä ihanan lämpöisestä ja aurinkoisesta päivästä. Siirryimme vielä leikkipuistoon ja lapset pitivät huolen, että jokainen pääsi leikkimään. Me lähdimme Pikku Karhun kanssa vielä ostamaan jotain syötävää ja Iso Karhu lähti muiden mukana IsoIsoisän luo päiväkahville.
Sellainen vappu oli tämä vappu. Poikien kanssa aina toimintaa riittää ja minusta oli kiva viettää vappua selvinpäin sukulaisten kanssa.

Millainen vappu sinulla oli? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...