sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Koronarajoitteiset synttärit

Monia juhlia peruttu ja videoita sekä muuten sovellettu koronatilanteen takia. 
Me päätimme järjestää PikkuKarhun synttärit hieman riskillä meren rannalla sijaitsevassa puistossa. Lähes kaikki muut asuvat samalla suunnalla, joten meidän perhe pakkautui autoon ja matkusti sinne suunnalle juhlimaan. Valitsimme puiston suurimman kivipöydän ja saman pöydän toisessa päässä mahtui järjestämään toisetkin synttärit. PikkuKarhun juhliin tuli yhteensä noin 20 vierasta ja tarjoilut toteutimme isovanhempien ja lasten isän kanssa nyyttärimeiningillä. 

Tarjolla oli: 
^ Pizzaa 
^ Pipareita
^ Karkkeja
^  Korvapuusteja
^ Kakkua (tosiessa luki sankarin nimi ja toisessa ikä)


Koronatilanteen takia hommasin pieniä vissypulloja ja pillimehuja. Käsidesiä jokainen laittoi ennen tarjoiluiden ottamista ja pidimme turvaväleistä huolta. Lahjoista PikkuKarhu oli innoissaan ja saikin kaikenlaista tarpeellisia sekä mukavia juttuja. Tunnelma oli iloinen ja rento. Välillä osa porukasta kävi lennättämässä leijaa ja juoksemassa lintujen perässä. Lapset olivat innoissaan saamastaan huomiosta. 


Juhlien aikana IsoNalle hävisi kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla hän tuli takaisin ja oli vain hetken omilla teillä. Toisella kerralla häntä etsittiin useamman ihmisen voimin isosta puistosta. Onneksi tiesimme, että kaikki vesien ja putkien lähellä olevat paikat tulee katsoa ensin. Viimein poika löytyi jonkin mielenkiintoisen puron luota, joka oli hieman piilossa. Hän oli käynyt keräämässä äidille matkamuistoksi kiviä ja samalla löysi kivan puron. Tämän jälkeen poika ei saanut lähteä mihinkään aikuisten vierestä, ettei hän katoisi enää kertaakaan. Kokoajan piti pitää myös PikkuNallea aikuisten valvonnan alla, ettei häviä mihinkään tutkimusmatkalle. IsoKarhu ja PikkuKarhu olivat itse kaikkien aikuisten seurassa ja halusivat leikkiä sekä pelata. Kävimme lasten isän kanssa kahdestaan pienellä kävelyllä juttelemassa lasten asioista, kun kerrankin olin mahdollisuus ja ihan hyvä ilmapiiri. Kaikki meni juhlissa kaiken kaikkiaan tosi hyvin, sää suosi ja oli mukavaa. PikkuKarhu ja IsoKarhu jäivät isänsä luokse ja muu meidän perhe lähti kotia kohti. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...