sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Housewarming Party



Olen todella ylpeä taitavasta miehestäni ja hän on rakentanut upean omakotitalon. Päätimme syksyllä pitää tupaantulijaiset muuttomme, kotimme ja ystävyyden kunniaksi. Kutsuimme paljon ihmisiä, mutta vain harvat pääsivät tulemaan. Oli kuitenkin ihanaa saada vieraita pitkänkin matkan päästä ja tarjota heille mahdollisuus yöpymiseen.


Nostimme maljat kotimme kunniaksi ja pidin pienen tervetuliaispuheen. Halusimme antaa jokaiselle vieraalle jotain erityistä muistoksi, joten olin piilottanut jokaiselle oman viestin kotiimme. Kaverimme saivat etsiä ne illan aikana. Tein vieraskirjaksi ystävänkirjasivun, jonka jokainen sai täyttää. 

Tarjottavana oli mm.

 - Suklaalla kuorutettuja banaanitikkuja
- Vaahtokarkkeja ja sipsejä sekä muita herkkuja

 
- Minttusuklaamoussekakkua

- Suklaamoussea kera vaahtokarkkien

- Lisäksi oli pizzaa ja salaatteja sekä ruisnappeja kera täytteiden
Syötävää ja juotavaa oli yllinkyllin.

Olimme maalanneet keittiön seinät ja verhotangot valkoiseksi sekä liimanneet seinätarratapetin. Mielestäni keittiöstä tuli ihana. Lisäksi takan reunukset ja olohuoneen verhotangot saivat uutta väriä pintaan.

Tässä muutamia kuvia kodistamme:
 

Herkutteluiden, kuvauksien ja jutusteltun jälkeen olikin vuoro siirtyä alakertaan.
Lämmitimme puusaunamme ja vuokrasimme pihalle paljun. Mieheni on haaveillut pitkään paljujuhlista ja nyt saimme sen toteutettua. Vuokrasimme kuljetettavan paljun vuorokaudeksi juhlia varten. Paljua tuli lämmitettyä niin tehokkaasti, ettei sinne pystynyt menemään ennenkuin lisäsi kylmää vettä sekaan. Sen jälkeen tulikin saunottua ja "paljuiltua" n. kuusi tuntia. Hyvä musiikki soi taustalla ja tähtitaivaan alla saimme nauttia hyvästä seurasta.
 Pöytä notkui aamupalaa kaikille halukkaille yövieraille ja loput pakkasin kotimatkalle evääksi.

 Nautin valmisteluista ja illasta. Mahtavan siitä tekivät ihmiset. <3
Tällaisen illan voisi järjestää toistekkin. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...