keskiviikko 7. elokuuta 2019

Käsioireiden Paluu


Luulin puutumisen ja kipujen olevan historiaa, mutta toisin kävi. Elokuusta toukokuuhun minua tutkittiin epämääräisten oireiden takia ja toukokuussa minulle tehtiin PRP-hoito kroonistuneen tenniskyynärpään takia. Päätin antaa käden rauhassa toipua ja lisäksi sormen murtuma pakotti ottamaan rennosti.
Kuukauden "chillailun" jälkeen aloin personal trainerin kanssa tekemään yläkropan harjoitteita, jonka jälkeen käsi kipeytyi ja puutumisoireita tuli uudelleen. Kyynärpäätä rasittava kuntosaliharjoittelu päätettiin jättää toistaiseksi pois. Piha- ja kotitöissä joissa pitää tehdä yhtäjaksoisesti samaa liikettä, käsi alkoi jälleen kipeytyä kyynärpäästä keskisormeen asti sekä kasvojen puutumisoireita on tullut ajoittain. Näin opiskelijana hierojalla käyminen on valitettavasti todella kallista, joten niska- hartiajumeja hoidan kotikonstein. Tämä on todella turhauttavaa ja harmillista, koska olin vuoden kärsinyt oireista ja luulin päässeeni niistä. Toki nyt tiedän, mistä kohdasta ne tulevat ja mistä on kyse. Nyt odotan lääkärin kommenttia oireiden palaamisesta ja saanko opiskelut ammatillisena kuntoutuksena, koska hoitoalan töitä en todennäköisesti pystyisi enää tekemään. Jää siis nähtäväksi jääkö vamma pysyväksi vai onko mahdollista kuntoutua.

Onko sinulla kokemusta kroonistuneista vaivoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...