maanantai 23. tammikuuta 2017

30th Birthday Party

Minun on pitänyt kirjoittaa tästä jo pitkän aikaa, mutta se on jäänyt.
Ystäväni täytti tammikuun alussa 30 vuotta ja hän piti kunnon juhlat. Ne olivat Helsingissä ja niissä oli kolme osiota (brunssi, toimintaa, illanviettoa).
Koska minulla oli lapset, osallistuin päivällä olevaan osioon. Päätimme erään toisen ystäväni kanssa matkustaa yhdessä. Olimme menossa bussilla, mutta totesimme auton olevan parempi vaihtoehto kolmen alle kouluikäisen lapsen kanssa.
Lähdimme jo aamusta ajamaan ja selvisimme yhdellä pysähdyksellä. Brunssi oli järjestetty ruotsinkielisen seurakunnan kahvilassa ja koko tila oli vuokrattu sankarin käyttöön. Paikalla oli sukulaisia ja ystäviä. Ihmisiä ei ollut kovin paljon, joten oli helppo jutella vieraidenkin kanssa. En tiedä kuuliko siellä enemmän englantia vai suomea, sen verran kansainvälistä porukkaa oli. Itse kylläkin pysyin turvallisella suomenkielellä.
Olin kasannut ystävälleni korin täyteen kaikkea tarpeellista kolmekymppiselle ja askarrellut kortin, jossa oli selitykset korin sisällölle sekä lehdistä leikattuja tekstejä. Otin koristan sekä kortista kuvan, mutta ne ovat hävinneet jonnekkin.
Korissa oli:
* kasvonaamio
* kasvovoide
* sisuja           
* tuikkualusta, jossa oli tuikku
* tummaa suklaata
* matkapeli
* kylmälaukku

Lapsille oli aivan ihana leikkinurkkaus, jossa oli "yläkerta". Pojat olivat innoissaan uusista leluista ja tyttöjenkin leikkiseura kelpasi. Pikku Karhu tuli välillä hakemaan aikuisten huomiota ja sitten taas lähti muiden lasten kanssa. Oli mukavan rentoa yhdessä olemista. Pelasimme porukalla jotain kaivos(?)peliä. Autoimme myös tiskien kanssa, ettei sankarin tarvinnut olla kokoajan keittiössä.

Kotimatkalla kävimme syömässä ja sen lisäksi täytyi pitää yksi vessatauko. Reissuun meni koko päivä ja teki hyvää vaihtaa välillä maisemaa.
Kiitos vielä mukavista juhlista sankarille ja paljon onnea. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...