lauantai 4. helmikuuta 2017

Lisää synttäreitä

Yhdellä parhaista ystävistäni oli viime viikolla synttärit ja halusin juhlistaa niitä hänen kanssaan. Lupasin järjestää jotain syötävää ja hän halusi tuoda juotavan. Ostin tortillatarvikkeet ja mutakakkujäätelöä.Jäätelö ja tortillat ovat olleet meidän perinne jo yli kymmenen vuoden ajan. Aina varma valinta.
Illalla sain pojat yllättävän nopeasti nukahtamaan ja valmistelut tehtyä, joten illanvietto ei venynyt yömyöhään. Olin kattanut kaikki valmiiksi ja laittanut kynttilöitä, kun ystäväni tuli meille. 
Ostin hänelle lahjaksi syömisten lisäksi pienen kukkasen, servettejä, lasipurkin ihanalla tekstillä ja suklaalla täytettynä. Lahjat näkyvät kuvissa. Söimme ja joimme sekä vaihdoimme kuulumisia. Kaikki oli todella hyvää ja riittävästi. Aikataulun puitteissa emme kerenneet katsoa elokuvaa. Päätimme siis pelata "Ubongo" nimistä peliä, jota voi joskus iltaisin olla haastavaa pelata. Siinä lomassa maistelimme uskomattoman hyvää jäätelöä. Peli sai välillä vähän verenpaineita nousemaan, mutta onneksi ei mennyt riitelyksi. Meillä oli ainakin minun mielestäni oikein mukava ja rento illanvietto. Ystäväni mies tuli hakemaan häntä puoli 11 aikoihin, joten ei mennyt aamuyön tunneillekaan.
 Ihanaa kun on ystäviä, joiden kanssa viettää iltaa. Lisäksi minusta on todella mukavaa järjestää tällaisia yllätyksiä.
Onnea vielä kerran tälle ihanalle ihmiselle, jonka kanssa olemme olleet ystäviä tyyliin aina. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...