lauantai 14. syyskuuta 2019

Viikko Täynnä Kaikkea



Arki neljän lapsen kanssa, jotka kaikki neljä viedään aamulla eri paikkoihin ja parhaimmillaan eri aikoihin. Arkisten asioiden lisäksi kahdelta hajosi kengät ja oli sovittuja tapaamisia.

Tällä viikolla poikkeuksellisesti ovat olleet kaikki neljä lasta koko viikon ja maanantaina piti aamusta järjestellä sen takia asioita.
Käytännössä se on tarkoittanut aamuisin sitä, että minä kuskaan mieheni lapset bussille ja taksille sekä Pikku Karhun päiväkotiin. Lain mukaan lapsella ei voi olla kuin yksi osoite, eikä taksi siitä syystä hae kuin äidin luota. Onneksi äidille ei ole meiltä kuin noin kolme kilometriä, mutta autolla pojat täytyy viedä. Aamut olleet melkoista härdelliä, koska osa lapsista ei ehtisi ollenkaan kouluun, jos heidän tekemisiään ei kokoajan ohjattaisi tai valvottaisi. Aikataulutus on todella tärkeää, koska parhaimmillaan kaikkien koulut alkavat eri aikaan ja iltapäivällä heidät pitää hakea. Ensi viikosta emme vielä tiedä...


Maanantaina menin särkyvastaanotolle viikon verran vaivanneen viisaudenhampaan takia. Hammas oli tulehduttanut ympärillä olevaa ientä, vaikka ei ollut vielä kunnolla puhjennut. Hammas päätettiin poistaa jo samana päivänä, kunhan siitä otettiin ensin röntgenkuvat. Ennen en ole pelännyt hammaslääkäriä, mutta tätä poistoa pelkäsin. Toimenpiteestä jäi poskeeni mustelma ja turvotusta. Koitin meikillä peittää sitä, etteivät ihmiset luule jonkun lyöneen minua. Sain parina päivänä syödä vain liemiruokia ja jäätelöä, mutta onneksi kipu alkanut helpottaa.

Tiistaina oli Pikku Karhun puheterapia ja hain hänet aiemmin päiväkodista sitä varten. Iltapäiväajat ovat hänelle hieman huonoja, koska keskittyminen ei meinaa enää päiväkotipäivän jälkeen riittää. Keskiviikkona alkoivat hänen psykologiset tutkimukset vanhemman haastattelulla ja seuraavaksi psykologi menee päiväkotiin tekemään pojan kanssa tehtäviä. Sitten on vielä tapaaminen ja viimeiseksi lääkäriaika, missä saadaan kuulla diagnoosi sekä suunnitelma jatkoista.

Torstaina meillä oli mieheni kanssa paritapaaminen akuutissa työryhmässä, jotta minun voinnistani ja perheemme tilanteesta saataisi mahdollisimman monipuolinen kuva. Miehenikin on ollut pidempään väsynyt ja hänen elämässään ollut paljon raskaita asioita. Minun vointini on nyt mennyt kokoajan huonompaan suuntaan ja voimat alkaneet hiipua. Tästä syystä kävimme vielä perjantaina tapaamassa lääkäriä. Perheemme tilanne kokonaisuudessaan todella haastava ja nyt olemme saamassa siihen apuja, mutta siitä en osaa tarkemmin vielä kertoa.

Viikkoon mahtunut paljon kaikenlaista, mutta nyt on viikonloppu eikä ole aikatauluja.
Mukavaa viikonloppua kaikille teille ja muistakaa välillä levätä. 💕

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...