maanantai 19. joulukuuta 2016

Batmansynttärit

Iso Karhu täytti viime viikolla jo viisi vuotta ja synttäreitä juhlimme eilen. Päätin ottaa sukulaiset ja kaverit samalle päivälle, joka helpotti järjestelyitä. Isikarhu osasi hyvin ajatella, että viisaampaa pitää sukulaissynttärit ensi ja sitten vasta lasten synttärit. Ei tarvinnut tehdä niin suurta "välisiivousta". Aamulla ennen juhlia täytin sekä paistoin pari pizzaa ja pasteijoita. Lisäksi vielä oli kakun koristelu ja loppusiivous sekä jotain pikkuhommia. Onneksi Ison Karhun kummi oli miehensä kanssa auttamassa minua. Heille suuret kiitokset.

Sukulaissynttärit alkoivat jo kahdeltatoista ja kaikki oli valmista noin kymmentä vaille kaksitoista. Pikku Karhulle oli hieman kova pala, kun hän ei saanut tällä kertaa lahjoja, paitsi yhden auton. Iso Karhu sai lahjaksi monenlaisia pikkulegopaketteja, joista tämän ikäiset pojat tuntuvat olevan aina innoissaan. Ihmeen hyvin sattui, ettei tullut kuin kaksi samanlaista pakettia. Niistä toiset menivät sitten lasten isälle. Sankari sai vielä pari tehtäväkirjaa, vaatteita, Angry Birds-mukin sekä karkkia.

Tarjottaviksi olin tehnyt:
* suklaakuivaakakkua
* riisijauhelihapasteijoita
* kinkkuananaspizzaa (joka on Ison Karhun lempparia)
*  Batman aiheisen kakun
* äitini teki kahdenlaisia pipareita
* Lisäksi oli popcornia ja karkkia 

Parhaimman suosion sai tekemäni pizza.

Suttasin blogiin Ison Karhun nimen, jotta ei ole tunnistettavissa.

Kaverisynttärit alkoivat kolmelta ja porukkaa tuli kivasti liukuvalla aikataululla. Lapsia tuli yhteensä seitsemän. Olin ostanut lasten kutsuille kertakäyttöastioita Batman-teemalla. Lisäksi olin ostanut ilmapalloja, mutta vasta juhlien jälkeen muistin, että ne unohtui puhaltaa. Eipä kukaan niitä kaivannutkaan. Henkisesti varauduin hurjaan härdelliin ja meteliin. Juhlat menivät kuitenkin rauhallisesti ja porukka hieman jakautui eri huoneisiin leikkimään. Ohjelmanumerona oli Ison Karhun kummin miehen tekemät taikatemput. Hän teki erilaisia temppuja korteilla ja lapset sekä vanhemmat olivat aivan ihmeissään. Iso Karhu halusi olla avustajana ja laittoi oman taikurin hatunkin. Pari poikaa vielä ulko-oven raossa koitti tehdä omia taikatemppuja. Juhlat loppuivat kuudelta.

Juhlien jälkeen koko sakki oli ihan väsyneitä, mutta tyytyväisiä onnistuineista synttäreistä. Iso Karhu kävi niin ylikierroksilla, että oli vaikeaa nukahtaa. Tarjottavat riittivät ja niitä jäi vielä ylikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...