sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Poikien Yö Tramboliinilla

Oletko sinä tai lapsesi koskaan nukkunut tramboliinilla? 
 
Meillä isommat pojat keksivät, että haluavat nukkua yön tramboliinilla. Mielestäni oli vielä liian kylmää öisin, mutta mieheni antoi heille luvan. Voi sitä iloa ja riemua, kun he alkoivat suunnitella ja valmistella tulevaa yöreissua. He pakkasivat itselleen aamu- ja iltapalat, jotta voivat syödä ulkona. Näppärinä poikina he tekivät "matkajääkaapin" ämpäriin folioilla ja kylmäkalleilla. Tramboliinin eteen oli tehty eteiskatos pressulla ja naruilla sekä kuormalavoilla. Eteisessä piti tietenkin olla matot, jotta ei jalat ja tramppa likaannu. Patjat, peitot ja tyynyt sekä makuupussit oli kannettu omin avuin tramboliinille. Jatkojohdoilla oli vedetty virtaa latureille ja lampulle. Hammasharjat, tahna ja vettä oli mukana, jotta pesutkin onnistuivat ulkona. 


Saunan jälkeen molemmat pukivat päälleen ja "hyvät yöt" sai sanoa jo sisällä. Olimme varmoja, että he tulevat jossain kohtaa yöllä takaisin sisälle. Molemmat söivät reippaasti iltapalan ja hoitivat iltapesut sekä painuivat pehkuihin. Pojat yllättivät reippaudellaan ja nukkuivat ulkona aamuneljään asti, jolloin linnut heräsivät. Vaikka yrittivät, uni ei enää tullut. Viiden jälkeen he olivat tulleet sisälle ja katsoneet lastenohjelmia. Melkoinen hulabaloo olikin sitten jo seitsemän jälkeen. Päivällä tuntui, että kaikki menivät väsymyksen vuoksi pieleen ja tunteet olivat pinnassa. Siitäkin kuitenkin selvittiin ja illalla unta ei paljon tarvinut kysellä. Tällainen seikkailu oli viime yönä ja katsotaan, mitä kaikkea seuraavaksi keksivät. 

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...