torstai 27. helmikuuta 2020

Meikkauspalvelut Caroline Mellenius


Uusia tuulia tähän kevääseen, kun aloitimme yhteistyön Caroline Melleniuksen kanssa. Kirjoitin aiemmin siitä, kun kävin hänen luonaan juhlameikkimallina. Tapasimme viime viikolla ja sovimme yhteistyöstä, josta olemme molemmat todella innoissamme ja tulossa yhteisiä projekteja. Kahden opiskelijan yhteistyössä raha ei liiku. Huomasimme keskusteluissamme, että meillä synkkaavan todella hyvin ja olevan samanlaisia kiinnostuksen kohteita. Caroline on sosiaalinen ja helposti lähestyttävä sekä rento ihminen, joten hänen meikattavanaan ei tarvitse jännittää. Monet meikkaajat tekevät meikin liikkeessä ja heille voi olla pitkät jonot, mutta Caroline on valmis liikkumaan tunnin ajomatkan säteellä ja hänelle saa lyhyelläkin varoitusajalla varattua aikoja. Tässä mahtava valttikortti, jota kannattaa hyödyntää. Ihmiset liikkuvat kesällä juhlien ja lomailun merkeissä, joten suosittelen tämän taitavan ja tuoreen ammattilaisen palveluita. Vaikka sinulla ei olisi kokemusta meikattavana olemisesta, se ei haittaa mitään. Caroline neuvoo, mitä sinun tulee tehdä. Ihanaa miten hän näkee meikattavan kauneimmat puolet ja osaa neuvoa haasteiden kanssa, esimerkiksi ihon punaisuuden peittämisessä. Caroline on myös valmis kokeilemaan uusia ideoita ja meikkejä sekä kuuntelee asiakkaan toiveita. Iälläsi ei ole väliä, koska kaiken ikäiset ja erilaiset kasvot antaa uusia mahdollisuuksia tekijälle. En kehu häntä meidän yhteistyömme takia, vaan aidosti hänen osaamisensa takia. Jos meikkauksen lopputulos olisi ollut huono tai laimea, en olisi mennyt uudestaan tai aloittanut yhteistyötä.

Olimme menossa mieheni kanssa ystäviemme valmistujaisiin viime viikonloppuna ja Caroline oli juuri tilannut uuden meikkipaletin. Iskimme kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Hän oli aivan innoissaan, kun kuuli valmistujaisista ja pääsi kokeilemaan uusia meikkejä. Prosessi kesti yhteensä kaksi tuntia ja jälki oli huolellisesti tehtyä. Caroline kertoi kokoajan, mitä tekee ja mitä minun tulisi tehdä. Leuassani ollut finni harmitti minua, mutta se ei ollut meikkaajalle ongelma. Lopuksi hän halusi kääntää hiuksiani kuvaamista varten. Tämä kaikki helpotti todella paljon minun omaa työtäni ja olin tyytyväinen lopputulokseen. Meikki oli hieman violettiin taittuva, joka sopi hiusteni väriin. Meikki korosti parhaita puoliani ja oli erilainen kuin viime kerralla. Koin oloni kauniiksi sekä itsevarmaksi.
Kiitos todella paljon ihanalle Carolinelle. 💓 


Voit käydä tutustumassa Caroline Mellaniuksen palveluihin ja portfolioihin: 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...