torstai 15. lokakuuta 2020

Kauppakassipalvelu

Oletko kuullut kauppakassi palvelusta? 

Luulen tämän olevan tutumpi palvelu isommissa kaupungeissa, mutta korona-aikana yleistynyt myös pienimmissä kaupungeissa. Äitini jo keväällä suositteli kokeilemaan, jottei tarvitse mennä kauppaan ja sen olevan kätevä tapa hoitaa ruokaostot. Meidän paikkakunnalla koronatapauksia ei ole vielä ainakaan räjähdysmäisesti, mutta kuitenkin muutamia ja tilanne voi hetkessä muuttua. 

Minulla on keväästä asti ollut tapana tehdä vähintään viikoksi ruokalista, jotta ruokaostosten tekeminen on täsmällisempää ja taloudellisempaa. Olen myös koittanut saada ruokalistastamme mahdollisimman monipuolista ja terveellistä. Joinain viikkoina meillä on toiveruokaviikko, jolloin kaikki saa valita vähintään yhden päivän ruoan. Tänään päätin kokeilla tuota kauppapalvelua ja se olikin oikeasti yllättävän kätevä. Kännykällä hieman haastavampi, mutta tietokoneella erittäin toimiva. Kirjoitin kauppalistassani olevat asiat ja valitsin määrän sekä meille sopivimman vaihtoehdon. Ostoskorin täyttyessä pystyin seuraamaan ostosten summaa. Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen pystyin tallentamaan ostoslistani, jotta seuraavilla kerroilla ostosten tekeminen on vielä nopeampaa. Lopuksi valitsin haluamani toimitustavan ja maksoin ostokset. Minulla meni tähän aikaa noin puoli tuntia, eikä tarvinut poistua kotoa. Haen huomenna pakettiautomaatin kaltaisesta lokerikosta ostokset itselleni sopivaan aikaan. Näin vältän kontakteja, heräteostoksia, lasten kanssa kauppareissun sekä säästän aikaa. Jos tämä näyttää toimivalle, teen tilauksen varmasti jatkossakin verkkokaupan kautta. 

Oletko sinä kokeillut kauppakassipalvelua? Miten sinä hoidat perheesi/omat ruokaostokset?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...