keskiviikko 19. elokuuta 2015

Neljäs hääpäivä, mitä tehdä?

Viimein tämä kirjotus on valmis...
Meillä oli mieheni kanssa viime torstaina neljäs hääpäivämme. Neljä vuotta sitten elokuussa sanoimme ihanassa metsäkirkossa toisillemme : "tahdon". Päivä oli aurinkoinen ja lämmin. <3
Nyt neljä vuotta myöhemmin katsoessani taaksepäin huomaan, miten paljon asioita on tapahtunut pienessä ajassa; niin hyviä kuin huonojakin.

Olimme varanneet noin kuukautta aiemmin yön Hilton hotellista, koska löysimme sieltä hyvän tarjouksen. Olisimme halunneet olla koko viikonlopun reissussa, mutta saimme lapsille hoitajat vain yhdeksi yöksi. Parempi sekin kuin ei ollenkaan. Päätimme mennä tuon vuorokauden rennolla meiningillä. Pieni irtiotto kahdestaan tuli todella tarpeeseen.

Lauantaiaamuna mieheni vei pojat isovanhemmille hoitoon ja lähdimme ajamaan kohti Vantaata. Kävimme ABC:llä lounaalla, ettei tulisi heti nälkä. Siitä suuntasimme Ikeaan. Haaveilimme siitä, mitä kaikkea haluaisimme joskus tulevaisuudessa omaan kotiimme. Mieheni piti huolen, etten jäänyt liian pitkäksi aikaa tutkimaan kaikkea. Hyvä niin, ettei tullut turhia ostoksia. Ostimme pojille uudet lelukorit heidän huoneen hyllyyn. Olin ajatellut niitä isommiksi, mutta olivat ne kivat noinkin. Niihin mahtui paljon enemmän leluja, kuin edellisiin. Lisäksi ostimme ison keittiökulhon ja vähän naulakoita sekä kauan haaveilemani viherkasvit. Toista haaveilin jo edelliseen vessaamme ja toista olin aiemminkin katsellut Ikeassa. Nyt sain molemmat ja ne tekivät minut iloiseksi. <3 Hassua miten pienetkin asiat ilahduttavat. Meillä ei mennyt aikaa kuin reilu tunti, josta olin todella yllättynyt. Ollessani kaverini kanssa pari vuotta sitten Ikeassa, saimme kulumaan siellä varmaan neljä tuntia.

Suunnistimme hotellille ja kirjauduimme sisään. Olin aivan innoissani, kun näin oikeita lentokoneita livenä ja niin läheltä. Tunnustan etten ollut aiemmin nähnyt niitä, saati sitten lentänyt. Hotelli näytti ulkopuolelta valtavalta. Sisälle mentäessä olin aivan haltioissani ja koitin peittää hämmästystäni. Kerrottuamme että olemme hääpäivän vietossa respan nainen sanoi laittavansa meille ilmaisen pääsyn hotellin Lounge huoneeseen. Tuosta huoneesta kerron myöhemmin lisää.




Huoneemme oli aivan upea. Vessassa oli kylpyamme ja suihkukaappi erikseen sekä molemmissa hierovat suihkut. Ammeen yläpuolella oli himmennettävät valot. Sänky oli aivan valtava ja siinä oli uusi patja. Minun yöpöydälläni oli radio, jossa oli mp3-liitäntä. Huoneen verhot pimensivät huoneen aivan säkkipimeäksi. Pyörittyämme hetken huoneessa, päätimme mennä kylpyyn rentoutumaan.

Otimme pienet lasit punaviiniä ja lilluimme ammeessa. Mieheni laittoi taustalle rakkauslauluja soimaan (radio aina välillä valitettavasti alkoi rätistä). Tuo hetki oli ihanan rentouttava. Kylvyn jälkeen koitimme katsoa telkkaria, mutta kaukosäätimemme ei toiminut. Saatuamme uuden kaukosäätimen, katsoimme hetken tv:tä.

Olimme varanneet pöydän Vantaan parhaaksi valitusta ravintolasta Oklahomasta. Päätimme hieman aikaistaa varausta, koska nälkä alkoi jo hiipiä. Tilasimme taksin ja lähdimme syömään. Ravintola oli todella upea. Tilasimme alkuruoaksi Ranchero Plate ("nachoja, cheddarkastiketta, tomaattisalsaa, punasipulia, jalapenoja ja smetana"). Annos oli suuri ja riitti vallan hyvin kahdelle.
Minä tilasin pääruoaksi ankkaa, koska en ollut koskaan aiemmin maistanut sitä. Annoksessani oli: "paahdettua ankanrintaa, pilahviriisiä, punaviinikastiketta, maissia ja pekoniparsa". Mieheni tilasi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...