keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Salilla käyminen saa jatkoa

Kirjoitin jossakin vaiheessa saamastani lahjakortista naisten kuntosalille. Sain käytettyä kaikki viisi (+yhden) kertaa, vaikka sainkin siihen hieman lisäaikaa. Niiden kertojen myötä uudelleen innostuin ja sain motivaatiota salilla käymiseen.

Ollessamme joulun avaus- tapahtumassa, osallistuin "onnenpyörään" ja voitin kuukauden lahjakortin eräälle isommalle kuntosalille. Käydessäni tutustumassa saliin sieltä löytyi mm. lapsiparkki, ravintola, kauneushoitola, kampaamo, hieronta, ryhmäliikuntasaleja, perus treenisali ja vuokrattava takkahuonetila (ulkona palju). Harmikseni sali on aivan liian kallis minulle tähän elämäntilanteeseen ja auto- tai bussimatkan päässä. Tämän helmikuun kuitenkin aion käydä siellä säännöllisesti, koska kerran ilmaiseksi tuollaisen saa. Tämä tuo kyllä superhyvää jatkuvuutta salilla käymiseen.

Lapsiparkki on minulle todella iso juttu, koska sitten ei tarvitse aina olla pyytämässä lapsenvahtia.
Parkin alaikäraja on periaatteessa kaksi vuotta, mutta Pikku Karhu on niin reipas, että hän kyllä menee siellä sen tunnin verran. 
Lapsiparkki avoinna:
Ma: 16.15 – 20.00
Ti:   08.15 – 11.00 & 16.30 – 20.15
Ke:  16.15 – 20.00
To:  08.15 – 11.00 & 16.30 – 20.15
Pe:  16.45 – 19.30
La: 09.00 – 12.00


Päätin hemmotella itseäni ja ostaa ensimmäistä kertaa itselleni (etukäteen) synttärilahjan . Varasin salilta oman personal trainerin. Ajattelin saavani salilla käymisestä jatkoakin ajatellen paljon enemmän irti, kun minulla on ammattilaisen tekemä saliohjelma. Samalla tulee varmemmin parempia tuloksia, kun tekee varmasti oikeilla laitteilla ja oikeilla painoilla. Näin pysyy myös motivaatio yllä. Ostin alennusmyynnistä myös kunnolliset salivarusteet, joten nyt mimmi timmiksi.

Personal trainerista lisää sitten, kun tapaamiset ovat ohi. ;)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...