maanantai 4. heinäkuuta 2016

Sinä olet ihme


Täältä tulee taas postausryöppyä...Tämä teksti toivottavasti rohkaisee teitä lukijoita. Kirjoitan tätä samalla myös itselleni muistutuksesi.
Ajellessani eilen kotiinpäin kuuntelin erästä levyä, joka puhutteli minua monella tavalla.

Jumala rakastaa juuri minua ja juuri sinua tällaisena kuin me olemme.  Olemme kaikki erilaisia ja se on rikkaus. Jokainen meistä on arvokas ja ainutlaatuinen ihminen. Olemme loppupeleissä samalla viivalla. Tämä voi kuulostaa kliseiseltä, mutta se on täysin totta. Lueppas vielä uudestaan tuo äskeinen pätkä. Jumala rakastaa minua ja sinua juuri tällaisina vajavaisina virheitä tekevinä ihmisinä. Tajusin sen olevan se oikeasti tärkein asia elämässäni. Kun Jumala rakastaa minua, Hän tahtoo minun parastani. Jumalalle kaikki on mahdollista, joten Hän vaikuttaa asioita minun parhaakseni. Haluan siis todellakin Jumalan tahdon tapahtuvan elämäni asioissa.

Tiedän minulla olevan ihmisiä ympärillä, jotka rakastavat minua tällaisena vajavaisena hupsuna. Joskus olen miettinyt, että jos kuolisin, jäisikö kukaan kaipaamaan. Jos olen rehellinen itselleni, vastaus on että jäisi. Tämä ei ole ylpeyttä, vaan rehellisyyttä. Uskon myös sinulta löytyvän rakastavia ihmisiä ympäriltäsi. Mietippä hetki ketä kaikkia rakkaita ympärilläsi on? Listan pituudella ei ole väliä, koska rakastetuksi tuleminen on pääasia. Joskus voi tulla todella synkkiä ajatuksia itseään kohtaan. Juuri siinä hetkessä voi tuntua, ettei kukaan rakasta. Se on tunne, eikä totuus. Totuus on se, että aina löytyy joku joka rakastaa ja jäisi kaipaamaan. Jos et muuten usko, niin kysy läheisiltäsi.

Onko sinulla tarve miellyttää ihmisiä tai saada muuten hyväksyntää? Jokaisella ihmisellä on tarve tulla rakastetuksi ja se on meihin sisäänrakennettu luonnollinen juttu. Jos ihmiset sinun ympärilläsi eivät rakasta sinua juuri sellaisena kuin oikeasti olet, onko se silloin oikeaa ja aitoa rakastamista? Mielestäni ei, vaan kulisseihin perustuvaa. Itse en ainakaan halua enää elää "kulissiystävyyttä tai -rakkautta". Haluan tulla rakastetuksi juuri tällaisena kuin olen, enkä jonain "feikkiihmisenä". Tiedän että on ihmisiä, jotka eivät pidä minusta. Toki se tuntuu pahalle, mutta annanko sen vaikuttaa elämääni ja siihen mitä olen?  Joudun kertomaan ikävän tosiasian, että voi olla ihmisiä jotka eivät pidä sinusta. Ei kaikki voi tykätä kaikista tässä maailmassa, mutta onko sillä väliä? Se on heiltä pois, ei sinulta. Feikkaamisella saattaa kadottaa sen mitä oikeasti on ja silloin ollaan pahasti hukassa, jos ei itsekään tiedä kuka on. Rehellisesti sanottuna, en minäkään pidä kaikista ihmisistä, mutta yritän silti käyttäytyä ystävällisesti heitä kohtaan. Kaikkien kanssa ei tarvitse olla parhaita ystäviä, mutta jokainen tarvitsee hyväksytyksi tulemista. Haluan jokaisen ihmisen kokevan, että aina löytyy joku joka välittää hänestä.

Koitatko tehdä vaikutusta vastakkaiseen sukupuoleen miellyttämällä tai feikkaamalla? Oletko miettinyt, jos asiat johtavatkin toiseen ja kolmanteen, jaksatko miellyttää parisuhteessa? Rohkaisen sinua olemaan alusta asti juuri tuollainen hurmaava oma itsesi, jotta voit antaa ja vastaanottaa aitoa rakkautta. Itse kannatan ainakin suhteen rakentamista aidolle ja avoimelle pohjalle. Niin siitä voi tulla kestävää, eikä tule niin suuria yllätyksiä ja pettymyksiä matkan varrella.

Vielä loppuun yksi kysymys: Ajatteletko ettet ole hyvän näköinen? Tämä on monille kipeä ja vaikea asia, joka voi johtaa sairastumiseen asti. Maailma koittaa vaatia meitä asettumaan tiettyyn muottiin, mutta fakta on se, ettei kukaan ole täydellinen. Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet, koska et ole yhtään huonompi kuin muutkaan. Sanotaan että "moni kakku päältä kaunis". Tällaisen hyvän näköisen ihmisen sisällä saattaa olla hyvinkin rikkinäinen ihminen, joka haluaa peittää sen ulkonäöllään. Monet ihmiset kokevat ulkonäössään ongelmakohtia, mutta toiset voivat nähdä ne kohdat kauniina ja jopa kadehtia niitä. Uskaltaudu puhumaan näistä ystäviesi kanssa, jotta voit saada erilaista näkökulmaa.
Silloin kun voit hyvin henkisesti ja fyysisesti, se näkyy ulospäin.  Ole siis vapaasti hyvännäköinen sisäisesti ja ulkoisesti eli ole juuri sellainen kun olet. 
Opi rakastamaan itseäsi juuri sellaisena kuin olet ja anna muidenkin löytää se ihana ihminen, joka sinä olet. Sinä olet ihme. <3 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...