perjantai 16. huhtikuuta 2021

Miten rentoutua?

Kysyin eilen Instagramin puolella, miten ihmiset rentoutuvat. Kiitos kaikille vastauksista. Rentoutuminen on tärkeä taito elämässä, jotta jaksaa arjessa. 

Tässä muutamia koottuja vinkkejä:

💟 Tallille meno ilman lapsia. 

Eläimet ovat todella terapeuttisia olentoja ja niitä käytetään paljon monenlaisessa terapiatoiminnassa, joista saatu hyviä tuloksia. 

💟 Äänikirjat. 

💟 Saunominen. 

Tämä on ehdottomasti yksi omista suosikeistani ja varsinkin puusauna. Jotta saunominen on rentouttavaa, se tulee saada tehdä ilman lapsia. Meillä ei ole tässä asunnossa saunaa ja toisinaan kaipaamme lasten kanssa sitä todella paljon. 

💟 Ystävät. 

Ehdottomasti hyvät ystävät ja heidän kanssaan yhdessä vietetty aika. Ystävien kanssa voi esimerkiksi lenkkeillä, viettää rentoa iltaa ja jutella syvällisiä. Nyt Korona-aikana moni kaipaa todella paljon ystäviään. Minulla ystäviä ympäri Suomea, joita en ole päässyt aikoihin tapaamaan ja kaipaamieni ihmisten lista on pitkä. En malta odottaa kesää, kun voidaan nähdä ulkona ja viettää aikaa. ❤️ 

💟 Musiikki. 

Aivan ehdottomasti. Toimii ärsytykseen, rentoutumiseen, hyvään fiilikseen ja niin moneen muuhun. 

💟 Pyykkäys. 

💟 Suklaan syöminen

Aivan ehdottomasti tämä on varmasti monien äitien tapa rentoutua. Lasten kasvaessa se vain täytyy tehdä salaa ja huolehtia, ettei todisteita jää mihinkään. 

💟 Maalaaminen. 

Lisään vielä muutamia listaan

💟 Lenkkeily ja luonto. 

Suomen luonto on todella kaunis, kun pysähtyy katsomaan. Ne jotka ovat käyneet kanssani lenkillä tietävät, että nautin metsässä liikkumisesta. Jollekin juokseminen on rentouttavaa, mutta itse nautin kävellä. Lenkkeilyn lomassa kauniiden maisemien ikuistaminen valokuvaamalla ovat itselleni myös rentouttavaa. Rakastan istua rannalla lämpöisenä kesäpäivänä tai - iltana ja kuunnella luonnon ääniä sekä toisinaan rukoilla. 

💟 Joku hyvä sarja tai leffa. 

Silloin saa aivot narikkaan omista asioista ja ajatuksista. 

💟 Jäätelö. 

💟 Satunnaisesti ja kohtuudella alkoholi. 

Tätä en suosittele kuin satunnaisesti toteutettavaksi, koska liiallisena siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Kaikille alkoholi ei sovi ollenkaan tai sitä ei halua käyttää. Itse en käytä ollenkaan alkoholia, kun lapset ovat minun luonani. Toisinaan nautin muutaman alkoholijuoman, kun lapset ovat poissa. 

Tässä nyt muutamia vinkkejä ja toivottavasti löydät jonkun itsellesi sopivan tavan rentoutua. Kaikki tavat eivät sovi kaikille, mutta tärkeintä onkin jokaisen löytää se oma juttunsa. 
Olisiko sinulla antaa vielä muita tapoja rentoutua? 
Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille. ❤️ 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...