torstai 29. huhtikuuta 2021

Laatuaikaa vanhemman kanssa

Miten jakautua tasapuolisesti kahdelle lapselle, jos on vain yksi aikuinen? Isokarhu on puhunut useamman vuoden ajan, että haluaisi viettää enemmän aikaa äidin kanssa kahdestaan. Sitä aikaa on yritetty järjestää, mutta aina tullut jotain "hässäkkää" elämään ja se on muutamia kertoja lukuunottamatta jäänyt.

Kävimme sunnuntai-iltana lasten isän ja hänen puolisonsa kanssa keskustelua lasten asioista ja tulevaisuudesta. Suunnitelmana oli, että pojat menisivät torstaisin isille, jotta vaihto olisi sujuvampi. Tähän ei Isokarhu kuitenkaan suostunut, koska tulisi muutos ja tämä järjestely ollut hänestä hyvä näin. PikkuKarhu kuitenkin oli ajatuksesta innoissaan ja samalla hänelle ei tulisi niin paljon pitkiä päiviä. 

Lopputuloksena pojat ovat jatkossa niin, että Pikkukarhu menee jo torstaina isille ja minä vien lasten tavarat sinne töiden jälkeen. Samalla tulee vaihdettua tärkeimmät kuulumiset ja varmistettua kaiken olevan mukana. Isokarhu tulee vielä torstaina mun luo ja menee sitte perjantaina isille. Meillä on torstai-ilta aikaa olla kahdestaan. Tämä järjestely oli Isokarhun toive. 

Vaihto seuraavalla viikolla tapahtuu niin, että Pikkukarhu menee torstaina eskarista isille ja minä haen sieltä pojan sekä tavarat. Isokarhu jää vielä isille ja tulee perjantaina koulusta mun luo. Näin molemmat pojat saa laatuaikaa vanhempien kanssa ja "lomaa" toisistaan. Ymmärrän Isokarhun toiveen, koska Pikkukarhu vie paljon huomiota ja vaatii minulta paljon enemmän. Katsotaan miten järjestely lähtee toimimaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...