sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Sadepäivän puuhaa

Eilen lauantaina oli tylsän myrskyinen ilma ja se väsytti minua sekä lapsia. Pikku Karhun päiväunien jälkeen päätin keksiä jotain kivaa sadepäivän puuhaa.
Teimme pizzataikinan turpoamaan ja lähdimme kauppaan ostamaan täytteitä. Reissu oli hieman haastava, koska pojat olivat kiukkuisia ja pitkästyivät todella nopeasti.

Takaisin kotiin päästyämme, laitoimme pizzan uuniin ja valmistelin meille leffaherkkuja. Meillä oli: kinkkuananaspizzaa, suolatikkuja, ruisnaksuja, poppareita, rusinoita ja kuivattuja hedelmiä.
Iso Karhu sai valita Netflixistä elokuvan ja hän valitsi "Palomies Samin". Kaiken oltua valmista, vaihdoimme yökkärit päälle ja aloitimme leffan.
Mielestäni oli niin suloista, kun kummankin pojan kanssa pystyi jo pitämään leffailtapäivää. Herkut ehkä saattoivat olla osa syytä tähän, mutta kuitenkin... Pikku Karhukin kommentoi leffaa: " Ajaa ajaa, pavaa pavaa". Rentoa olemista, mutta kuitenkin kivaa yhdessä tekemistä.
Leffan jälkeen söimme vielä pienen iltapalan ja menimme saunaan. Pojat saivat mennä saunan yhteydessä kylpyammeisiin leikkimään. Olimme ostaneet heille saunajuomiksi pillimehut, joista he olivat todella onnellisia. Kylpyleikit sujuivat sulassa sovussa ja Pikku Karhu halusi matkia kaikkea, mitä Iso Karhu teki. Mahat täynnä ja puhtaina oli hyvä mennä nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...