maanantai 9. joulukuuta 2019

Helpot Lasten Synttärit


Tänä vuonna pidimme ensimmäistä kertaa IsonKarhun synttärit erikseen lasten isän ja heidän suvun kanssa. Suurin syy tähän oli aikataulut, jotka eivät osuneet yksiin. Meillä ei nyt ollut teemaa, eikä IsoKarhu sitä kysellytkään. Pidimme yhdistetyt suku- ja kaverijuhlat, jotka menivät kivasti yksillä järjestelyillä. Samalla juhlimme myös PikkuNallen synttäreitä eli 8v.+9v. -juhlat.

Tällä kertaa tarjolla oli:

  • Itsenäisyyspäivänä leivottuja joulupipareita, 
  • IsonKarhun lempparia kinkkuananaspizzaa, 
  • kaupasta ostettuja riisipiirakoita ja itsetehtyä munavoita, 
  • lasten kanssa taiteiltuja coctailtikkuja, 
  • mummin tekemää vihersalaattia ja kukkakaaleja
  • sipsejä ja karkkeja, 
  • hyvin yksinkertaistettu pannukakkujätskikakku

Valitsin simppelit tarjoilut ja sain niihin apua, koska voimavarat ovat hieman vähissä ja meillä oli kaikki neljä lasta valmisteluiden ajan. Pannarijätskikakku oli oma ideani, mutta varmasti siihen joku ohje netistä löytyisi. Tein kolme pellillistä pannukakkua ja se muotoiltiin pyöreäksi. Väliin ja päälle lisättiin vain jäätelöt. Kakun väliin olisi voinut laittaa myös hilloa ja päälle kermavaahtoa, mutta ne yhdistettynä jäätelöön olisi kakku varmasti ollut todella makea. Kakun päälle laitettiin 17 kynttilää, jotka pojat yhdessä puhalsivat. 

Oli ihanaa nähdä ystäviä ja sukulaisia pitkästä aikaa. Juhlat menivät hyvin, vaikka kaikkea ei oltu minun mittapuussa hiottu täydelliseksi. PikkuKarhu totesi illalla, että "olipa kiva, mutta rankka päivä" ja eilinen menikin sitten kaikilla hulinasta toipuessa.

Tässä vielä pari kuvaa viime vuoden Pokemon-synttäreiltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...