maanantai 5. tammikuuta 2015

Hammasharjaepisodi

Iso Karhu on edelleen ollut hyvin kiukkuinen ja uhmakas.

Tänään melkein huvitti hänen touhunsa. Hän hermostui jostain ja sanoi lähtevänsä kaverinsa luokse naapuriin. Ilmoitin hänelle, ettei kaveri ole kotona. Hän totesi, ettei haittaa.
Totesi vain tiukasti vetäessään kenkiä jalkaan: "Minä menen nyt, Heippa!" Seuraavaksi huomasin pojan saaneen ulko-oven auki ja painelevan yläkertaan. Sain hänet kuitenkin onneksi kiinni eikä mitään sattunut. Kotona annoimme kyllä puhuttelun ja iso karhu pyysi anteeksi.



Heitettiin muutossa Ison karhun vanha hammasharja pois, koska se oli jo niin huono. Ei oltu kuitenkaan muistettu ostaa uutta. Aina illalla muistui, että olisi pitäny käydä ostaas. Tänään muistin käydä kaupassa ja jopa ostaa hammasharjan. Illalla kun oltiin alkamassa pesemään hampaita, hammasharjaa ei löytynyt mistään. Etsittiin pitkän aikaa, mutta Iso karhu oli hukannut tai piilottanut sen jonnekkin. Hyviä ehdotuksia häneltä kyllä tuli missä se voisi olla. Lopulta päätin, että nyt ne hampaat täytyy pestä edes jollain. Kaivoin sitten kylppärin laatikosta Pikku Karhun uuden hammasharjan, millä hampaat pestiin. Veikkaan että Iso karhu on vienyt sen harjan jonnekkin "hyvään talteen". Pääasia, että tuli puhdasta ja huomenna sitten taas harjan ostoon.


(kuvat Googlen kuvahausta)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...