keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Erilainen päivä

Mieheni lähti aamusta työmatkalle. Päätin että viettäisime päivän poikien kanssa ihan keskenämme, emmekä näkisi ketään kavereita. Aurinko paistoi heti aamusta. <3

Siivosimme Ison Karhun kanssa automme ja Pikku Karhu nukkui vaunuissa. Miesten pelireissun jäljiltä se olikin aika hurjassa kunnossa.
Sen jälkeen menimme omalle pihalle leikkimään. Aurinko lämmitti kivasti kasvoja. Teimme kevään ensimmäisen hiekkalinnan. Pikku Karhukin heräsi kokeilemaan hiekkalaatikolla leikkimistä. Hän tykkäsi konttailla pihalla, kun ei ollut paksua toppapukua hidastamassa liikkumista.


Aamulla huomasin Ison Karhun kasvaneen niin paljon, ettei hänellä ole enää sopivia sukkia. Lounaan jälkeen lähdimme käymään meille uudella kirpparilla hieman kauempana. Löysin sieltä muutamat sukat ja melkein uudet lenkkarit Isolle Karhulle. Kirpparilla oli paljon vauvanvaatteita ja tyttöjen vaatteita. Koska meillä oli auto käytössä, menimme kirpparin lähellä olevaan leikkipuistoon leikkimään. Otimme välipalan mukaan, ettei olisi sen takia kiire kotiin.

Leikkipuisto oli aidattu ja siinä oli portti. Ihan kiva ettei lapset pääse karkaamaan. Hiekkalaatikon reunat oli tehty isoista kivistä. Lisäksi puistossa oli kiviä, millä lapset saivat kävellä. Siellä oli tekemistä isommille sekä pienemmille. Tykkäsin siitä juuri sen takia. Pikku Karhu pääsi ensimmäisen kerran kokeilemaan keinumista ja hän nauroi koko ajan. Kesällä voisi ottaa eväät ja mennä bussilla samaan puistoon päiväksi.


Leikkipuiston vieressä oli iso urheilukenttä, missä pääsisi potkimaan palloa. Lisäksi lähellä oli puisto, joka on kesällä varmasti todella kaunis. Siellä oli grillauspaikkakin.


Kotimatkalla kävimme vielä pikaisesti tutulla kirpparilla ja löysin sieltäkin muutamat sukat.
Meillä oli todella kiva päivä. :) Pojatkin tykkäsivät. Illalla he olivat niin väsyneitä, että nukahtivat nopeasti. :) Tuollaisilla pienillä erilaisilla jutuilla saa hauskan päivän.
Tänään suuntaamme maalle. Katsotaan mitä siellä keksimme. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...