lauantai 17. lokakuuta 2015

Vapaailta nro 2

Kirjoittelin viime viikonlopun vapaaillastamme ja nyt oli vuorossa se kun isovanhemmat ottivat pojat. Veimme pojat viiden jälkeen ja saimme lähteä melkein samantien.

Mieheni vuorostaan suunniteli ohjelman illaksi. Sen piti olla yllätys, mutta hän ei koskaan malta pitää yllätyksiäni yllätyksinä. Menimme siis yhdessä hohtokeilaamaan. Minä en ollut koskaan aiemmin käynyt keilaamassa ja olin jo pitkään halunnut päästä kokeilemaan. Olinkin aluksi yllätävän hyvä ja johdin miestäni reilusti. Joitain teknisiä virheitä tein, mutta mieheni neuvoi minua niissä. Loppua kohden käsi alkoi kuitenkin väsyä ja tahti hiipua. Mieheni voitti minut muutamalla pisteellä. Keilaaminen oli kivaa ja meillä oli ainakin minun mielestäni hauskaa. Puhuimme että joskus voisi mennä kaveriporukallakin keilaamaan.
Keilaamisen jälkeen menimme nepalilaiseen ravintolaan syömään. Tuo ravintola on ollut yksi meidän suosikkipaikoistamme siitä saakka, kun se perustettiin tänne. Emme pysty kovin usein käymään siellä, mutta siellä on aina yhtä ihanaa ruokaa ja ystävällistä palvelua. Ruoka ei myöskään ole hirveän kallista. Söin tandoorikanaa ja mieheni söi lammasta. Lisäksi mukana tulee aina naanleipää, joka on todella hyvää. Kyllä tuli vatsat täyteen.

Kotimatkalla kävimme vielä Makuunista ostamassa kasan irtokarkkeja ja menimme kotiin katsomaan Frendejä. Tuttua ja turvallista sekä rentoa sohvalla makoilua. Menimme jo puoli 11 aikoihin nukkumaan ja heräsimme joskus puoli 10 aamulla.

Olimme yökkäreissä melkein koko päivän, ennenkuin eräät kaverimme tulivat luoksemme syömään. Mieheni teki naudan sisäpaistia, joka oli mielestäni todella hyvää. Söimme, juttelimme ja lopuksi vielä rukoilimme.

Mieheni lähti töihin ja sain viettää aikaa aivan itsekseni. Oli ihanaa olla yksin kotona ilman, että täytyi varoa poikien heräämistä. Välillä kaipaa omaa aikaa myös kotona ollessa. Pojat tulivatkin tuntia myöhemmin kuin olimme sopineet. He söivät iltapalan ja menivät nukkumaan. Molemmat olivat todella väsyneitä, joten pääsin helpolla nukkumaan laittamisessa. Oma-aikani siis jatkuu vielä illalla ja taidan mennä aikaisin nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...