maanantai 23. marraskuuta 2015

Ensilumi

(Kuva Googlen kuvahausta)
 
Eilen aamulla oli paikoittain satanut ensilumi (loska). Sitä oli ehkä millin verran, mutta Isolle Karhulle se oli iso juttu. Siitä olisi pitänyt kertoa kaikille tutuille heti. Minun olisi suurin piirtein alkaa soittamaan kaikki läpi ja kertoa tämä suuri uutinen. 

(Kuva Googlen kuvahausta) 
 
Tänä aamuna hänen riemukseen tuo millin kerros oli peittänyt suuremman alueen kuin eilen aamulla ja ulkona lämpötila oli nollassa. Autojen päällä oli lumikerros. Ison Karhun talvi alkoi nyt ja hänen mielestään jo aamusta olisi pitänyt lähteä heittelemään lumipalloja. 
Varoitin häntä kuitenkin siitä, että lumi sulaa vielä pois. Lapset ovat niin ihania, kun he innostuvat jostakin täysillä. Meistä aikuisista jokin asia voi tuntua pienelle ja ehkä turhalle, mutta se voi lapselle olla mahtavan iso juttu. 

Toivotaan että tänä talvena tulisi sen verran lunta, että päästäisi laskemaan mäkeä ja tekemään lumiukkoja. Lumi myös valaisee ja samalla piristää. Kovaa talvea en kuitenkaan kaipaa. Inhoan kylmyyttä ja palelin jo tänä aamuna, vaikkei ollut edes kunnolla pakkasta. Meillä ei myöskään ole autolle lämmityspaikkaa, joten senkin vuoksi toivon leutoa talvea. Suuri lumimäärä hankaloittaa kulkemista ja isäni joutuisi pitkien työrupeamien sekä vähien yöunien takia koville. 
                                                       (Viime talvi)
                                               (Talvi 2013)
Valkoinen joulu, muttei mitään paukkupakkasia tai hehtaari määrää lunta. 
Tätä Jeesus toivoisin, kiitos! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...