keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Pääsiäiskoristeet

Emme ole aiempina vuosina laittaneet mitään pääsiäiskoristeita. Iso Karhu on kerhossa laittanut rairuohon ja siihen se on jäänyt.

Tänä vuonna kuitenkin innostuin Ison Karhun kanssa askartelemaan raihuonokipon. Meinasin että teemme tipun, mutta Iso Karhu halusi tehdä siitä Angry Birds- kuninkaan. Hän toteutti tarkan visionsa lähes kokonaan itse.

Iso Karhu halusi lähteä vaarin kanssa Pääsiäisostoksille. Me aikuiset emme tienneet mitä se pitäisi sisällään, mutta Isolla Karhulla oli jälleen tarkka visio. He tulivat takaisin pääsiäismunien ja -koristetarvikkeiden kanssa.

Noh, minä lasten kanssa maalasin styroksisia pääsiäismunia. Pikku Karhukin oli aivan innoissaan. Iso Karhu halusi seuraavana päivänä vielä liimata pieniä karvapalloja. He ostivat myös koristetipuja ja rairuohon kylvöalustan.

Niimpä meillä on tänä vuonna neljä rairuohoa (Iso Karhu teki yhden päiväkodissa) ja pääsiäismunakoristeita sekä tipuja. Vaikka ne eivät ole meillä Pääsiäisen tärkein asia, ne ovat hauskoja.

Miten teidän Pääsiäisvalmistelut? Askarteletteko tai kylvättekö rairuohoa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...