tiistai 28. tammikuuta 2020

Hotel & Spa Resort Järvisydän


Saimme häälahjaksi lahjakortin Hotel&Spa Järvisydämeen ja viime viikonloppuna hieman ekstempore pääsimme käyttämään sitä. Lahjakortti mahdollisti ainutlaatuisen elämyksen. 

Majoitukseemme kuului kylpyläliput, joilla pääsimme nauttimaan erilaisista saunoista, altaista ja pienestä naposteltavasta. Paikka oli upean tunnelmallinen ja illalla rauhallinen. Saunamahdollisuuksia oli monia höyrysaunasta infrapunasaunaan. Hemmottelumahdollisuuksina oli rantatuolit ja suolahuoneet. Porealtaan vesi voisi olla lämpöisempää, jotta siellä olisi miellyttävämpää olla. 






Yläkerrassa oli tarjoilualue, mistä sai pientä naposteltavaa ja vettä sekä ostaa erilaisia juomia. Ylä- ja alakerrasta löytyi tilaa nauttia juomia ja syömistä, joten ei tullut tungosta. Kahlasimme takkatulen ääreen nauttimaan antimista. Kylpylän jälkeen oli aika lähteä valmistautumaan illalliselle. 



Ravintolassa oli mahdollista syödä klo: 18.30 tai klo: 20.30. Ravintolan ovella oli jono, josta ohjattiin pöytiin. Paikka oli teeman mukaisesti tunnelmallinen. Pöydät olivat todella lähellä toisiaan ja ihmisiä oli paljon, joten puheensorina oli kova. Välillä oli vaikea kuulla toista ja omaa yksityisyyttä ei oikeastaan ollut. Suuren ihmismäärän vuoksi jouduimme odottamaan alkuruokaakin tunnin verran, joten olisi kannattanut syödä jotakin etukäteen. Alkuruoaksi oli purjoperunasosekeittoa, jossa oli haudutettua madetta ja lisäksi tarjoiltiin paikallista ruisleipää. En yleensä tykkää sosekeitosta, mutta tämä oli todella hyvää. Nälkäisinä jäi alkuruoasta kuva ottamatta. Pääruoan sai valita kolmesta vaihtoehdosta: lihaa, kalaa tai kasvista. Valitsimme molemmat fenkolivoissa paistettua kuhaa, koska kalaa tulee harvemmin syötyä. Lisukkeena oli metsäsieniohrattoa ja punajuurta sekä palsternakkaa. Ruoka oli hyvää ja minusta sitä oli riittävästi, mutta mieheni jäi hieman nälkäiseksi. Jälkiruoaksi oli mustikkajäädyke, marinoituja mustikoita ja vanukasta. Se kruunasi aterian. Hintaa illallisella oli aika paljon, mutta kaikki raaka-aineet olivat lähituotteita ja paikanpäällä tehtyjä. Antaisin illalliselle arvosanaksi 8+. Ruokasalin vieressä oli baari ja tanssilattia, missä alkoi meidän lähtiessämme karaoke. 






Varasin puolivahingossa meille upean sviitin, enkä todellakaan valita muusta kuin lyhyeksi jääneestä ajasta. Huoneessa oli oma minikeittiö jää- ja baarikaapilla. Huoneessa olisi ollut mahdollista itse valmistaa ruokaa ja kahvia tai teetä. Wc oli erillään kylpyhuoneesta, mutta kylpyhuoneessakin oli wc-pönttö. Kylphuoneessa oli poreamme, tunnelmavalot tähtitaivas ja lyhdyt. Lisäksi oli oma sauna ja suihku. Meillä oli oma parveke, minne ei juuri kylmän ilman takia tullut mentyä. Katossa koreili upea hevoskärrinpyörä valaisimena. 






Hotellissa oli upeita puusta veistettyjä yksityiskohtia ja osa rakennuksista tehty kallion seinämää vasten. Ulkona oli paljon erilaisia valoja ja aito nuotio. Alueella on panostettu teeman mukaisesti pieniä yksityiskohtia myöten. Työntekijät ovat pukeutuneet teeman mukaisesti ja palvelu oli ystävällistä. 









Nukuimme aamulla pitkään, koska aamupalaa oli tarjolla klo: 11 asti. Aamupala kuului varaukseemme ja söimme täyttävän brunssin. Ennen lähtöä kävimme vielä nauttimassa raittiista ulkoilmasta jääradalla. Meillä oli koko päivä edessä ja loppupäivästä teen oman postauksen. 



Suosittelen Järvisydäntä ja sen aktiviteettejä pariskunnille, kaveriporukoille ja miksei perheillekin. Valinnanvaraa riittää kaikille erilaisin hinnoin. Elämyksiä täynnä oleva upea paikka. Kiitämme henkilökuntaa ja lahjakortin antajia. 💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...