lauantai 1. toukokuuta 2021

Poika ja Äiti

Kirjoitin aiemmassa postauksessa muuttuneista asumisjärjestelyistä. Mietin torstaina, mitä kivaa tehtäisi Isokarhun kanssa laatuajan kunniaksi. Korona rajoittaa paljon tekemistä ja meillä olisi vain pari tuntia aikaa.

Päädyin siihen, ettei sen tarvitse olla mitään erikoista. Ostin tortillatarvikkeet ja teimme yhdessä ruokaa. Isokarhu on oppinut katsomalla netistä ohjeita tekemään hienosti ruokaa ja leipomaan. Joimme simaa viinilaseista ja juhlistimme samalla vappua. Syödessä juteltiin koulusta ja Isokarhu kertoili kaikkea.
Syömisen jälkeen pelasimme lautapeliä ja söimme jälkkäriksi lakritsijäätelöä ja Isokarhun tekemää mustikkapiirakkaa. Suunnittelimme myös hänelle vappuasua koulun vappujuhliin. Ilta oli rento ja mukava. Isokarhu meni hyvissä ajoin tekemään iltatoimet ja sänkyyn. Ennen nukkumaan menoa hän kiitti todella mukavasta illasta.
Mukava yhteinen aika ei tarvitse olla erikoisia asioita, vaan usein riittää pelkkä läsnäolo ja kotona yhdessä tekeminen.
Millaisia laatu-aikajuttuja sinä teet lasten kanssa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...