lauantai 5. joulukuuta 2015

Pikkujoulut

Pojat jäivät maalle yökylään ja minä suuntasin Lappeenrantaan viettämään lapsuuden ystävieni kanssa pikkujouluja. Oli aika unohtaa murheet ja rentoutua hyvässä seurassa.

Teimme teineinä aina tortilloja ja päätimme nytkin tehdä vanhojen aikojen kunniaksi. Ruokaa valmistaessa vaihdoimme meidän ja joidenkin tuttujen kuulumisia ja lopulta kanat ehtivät jo aivan jäähtyä. Tortillat ovat vain niin parasta seurasyömistä. Joimme punkkua ja söimme herkkuja. Juttua riitti samalla tavalla kuin aina ennenkin. Minusta todellisen ystävän tunnistaa mm. siitä, että vaikkein näe pitkään aikaan, jutut jatkuvat aina silti luonnollisesti. Meillä oli rentoa ja hauskaa yhdessä.

Päätimme lähteä vielä pikaisesti katsomaan kaupungin meininkiä. En tunne Lappeenrantaa juurikaan, enkä oikein vieläkään osaa sanoa mitään mielipidettä siitä. Kesällä ainakin kaunis kaupunki.Ilta oli onnistunut ja rentouttava. Valvoimme myöhään ja uni tuli kyllä herkästi. Aamulla lähdin hyvällä mielellä hakemaan lapsia isovanhemmilta.

Eilen illalla en ollut vastuussa muista kuin itsestäni; en ollut äitinä enkä vaimona. Olin nuori nainen ja pidin hauskaa ystävieni kanssa. Välillä tällaiset illat tekevät todella hyvää. Olin kuitenkin vastuullinen, enkä tehnyt mitään sellaista, mitä olisin katunut tänä aamuna. Hauskaa voi pitää ilman turhaa sekoilua ja kännäämistä. 

Nyt suunta takaisin kotiasioihin...
Ilmaan jäi kysymys: Minkä väriset hiukset naisella pitää miehen mielestä olla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...