torstai 10. joulukuuta 2015

vesivahinko

Viime aikoina on tuullut ja satanut kovasti. Välillä ikkunat helisee ja tuntuu, että seinät kaatuu.

Eilen illalla olimme mieheni kanssa käymässä hyvissä ajoin nukkumaan, kun silmiini osui makuuhuoneen katon ulkonurkka. Ihmettelin miehelleni, että miksi tuossa maalipinnassa on tuollainen kupru. Sieltä oli joskus ennen meitä ja ennen edellistä asukasta korjattu joku kosteusvaurio. Ei mennyt kauaakaan, kun siitä kohdasta putosi maalipintaa. Kokeilin maalia ja se oli märkää. Betonista ei maalit kovin herkästi lähde itsekseen rapisemaan. Lähdin rappukäytävään metsästämään päivystävän huollon numeroa ja he lupasivat tulla seuraavana päivänä katsomaan, ellei katosta ala tihkua vettä. Tultuani takaisin, maalia oli irronnut lisää. Laitoin tuohon nurkkaan varoksi ämpärin, koska siinä on myös pistorasia. Laitoin yläkerran naapurille viestiä ja kysyin olivatko he huomanneet mitään; eivät olleet.







Huoltomies kävi tänään katsomassa ja kokeili kattomateriaalin olevan tuossa nurkassa aivan märkä ja siinä näkyy selkeästi kosteuden aiheuttamaa ruskeaa. Vesi on ilmeisesti päässyt jotenkin rakenteista läpi. En kylläkään ymmärrä, miten se on mahdollista. He lupasivat käydä yläkerrassakin katsomassa ja selvittää asiaa. Siirsin sängyn varoksi toiseen nurkkaan, ettei mitään putoa ainakaan päähän.

Nyt vaan jännityksellä odottelen, että mitä tapahtuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...