maanantai 11. huhtikuuta 2016

Touhukas viikonloppu

Olin poikien kanssa viikonlopun ystäväni luona Vantaalla. Hän asuu väliaikaisesti ystäväperheensä luona, jotka asuvat tällä hetkellä Israelissa. Perjantaina emme ehtineet juuri muuta kuin asettua ja laittaa lapset nukkumaan. Me aikuiset kyllä juttelimme yömyöhään teekuppien ääressä. Minä nukuin poikien kanssa ystäväni makuuhuoneessa, koska siellä oli enemmän tilaa.
                                          (Hassuja tulitikkutaloja)
Talossa ei ollut varsinaista olohuonetta, vaan yhdestä huoneesta oli tehty rukoushuone. Siellä oli alttari, paljon soittimia ja lippuja sekä patjoja. Iso Karhu oli aivan onnessaan ja hän sai "maistaa palan Taivasta".  Heti aamusta hän halusi soittamaan. Iso Karhu on valtavan lahjakas ja soitti korvakuulolta tuntemattomia kappaleita rytmissä, eikä hän ollut edes aiemmin soittanut sähkörumpuja.
Ulkona oli hieman harmaa päivä, mutta meillä oli hauskaa leikkipuistoissa. Minä pystyin normaalia enemmän panostamaan Isoon Karhuun, koska oli toinen aikuinen Pikku Karhua vahtimassa. Kiipeilin ja opetin Isoa Karhua kiipeilemään kiipeilytelineessä ja puussa. Teimme yhdessä lounasta ja Pikku Karhun nukkuessa pelasimme lautapelejä. Rakastan lautapelejä. <3
Päiväunien jälkeen lähdimme Ikeaan ostamaan Isolle Karhulle kunnon patjaa hänen hienoon sänkyynsä. Ensin kävimme syömässä, jottei tarvitse nälkäisenä lähteä kiertämään. Keksin kysyä Isolta Karhulta kiinnostaisiko häntä leikkihuone. Kävimme lapsiparkista kyselemässä, millaista siellä olisi. Iso Karhu halusi jäädä sinne katselemaan lastenohjelmia ja leikkimään. Tuntui hieman oudolle jättää hänet aivan vieraiden ihmisten kanssa vieraaseen paikkaan, mutta hyvin se kuitenkin meni. Koska aikaa oli vain se tunti, emme jääneet turhia katselemaan ja haaveilemaan. Näin vältyimme myös heräteostoksilta. Löysin Isolle Karhulle patjan, säilytyslaatikon talvivaatteille ja pari isoa juomalasia sekä naapurilleni patjan. Kaikkea tarvitsemaani en löytänyt, mutta ehkä ne eivät olleet sitten niin tärkeitä. Ystävänikin löysi tarvitsemansa. Lähtiessä ostimme vielä karkkia ja saunajuomista.
Päästyämme takaisin ystäväni luo, olikin jo iltapala-aika. Iso Karhu pääsi vielä hetkeksi soittamaan, kun laitoin Pikku Karhua nukkumaan. Hänen nukahdettua söimme karkkeja ja kävimme saunassa. Nukkumaan mennessä Iso Karhukin oli aivan puhki. Me aikuisetkaan emme jaksaneet kovin myöhään valvoa, sen verran oli touhua ollut.
Sunnuntaina oli luvassa vielä soittamista ja ulkoilua. Ilma oli aivan ihanan keväinen ja olisimme viihtyneet ulkona vaikka kuinka kauan. Söimme lounaan ja jälkkäriksi jätskiannokset. Sitten olikin jo kotiinlähdön aika. Molemmat pojat nukahtivat autoon ja kotimatka sujui rauhallisesti.
                                                                            (Lentokoneet olivat aina yhtä ihmeellisiä)

Viikonloppuna touhusimme monenlaista ja ystäväni sai kokea pikkulapsiperheen elämää. Meillä oli huippuhauskaa ja lapset tykkäsivät todella paljon. Touhusta huolimatta viikonloppu oli tietyllä tavalla meille kaikille virkistävä. Iltaisin ehdimme hieman jutella aikuisten juttuja ja rukoilla yhdessä. Ihanaa omista ystäviä, joiden luo voi mennä yökylään lastenkin kanssa. Se on kuitenkin aivan erilaista, mutta aika ei käy ainakaan tylsäksi.
Kiitos vielä tästä ihanasta viikonlopusta!<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...