lauantai 16. toukokuuta 2015

Ihana sadepäivä

Meillä on aivan ihania ystäviä, jotka ovat olleet nyt enemmän tai vähemmän meidän perheen tukena. Olen kiitollinen aivan pienistä jutuista esim., jos joku laittaa ruoan puolestani. Pienten lasten kanssa ruoasta tulee kamalasti tiskiä ja sotkua. Molemmat kaipaavat niin paljon huomiota tällä hetkellä, että ruoan laittaminen on välillä haastavaakin.
                                                           (kuva Googlen kuvahausta)

Eräs ihana ystävämme toi viime viikolla meille päivällistä ja lisäksi pannukakkua sekä hilloa. Ilahduin todella paljon tuosta eleestä. Tämän viikon keskiviikkona hän kutsui meidät luokseen kylään ja laittoi meille lounasta. Miten ihanaa olikin mennä väsyneenä valmiiseen pöytään.

Ruoan jälkeen Pikku Karhu lähti tutkimaan taloa ja konttaili aivan innoissaan ympäriinsä. Iso Karhu ei välittänyt leluista ollenkaan, koska hän löysi paljon erilaisia soittimia. Hän rakastaa musiikkia ja soittamista. Talosta löytyi mm. erilaisia rumpuja, piano, marakasseja, tampuriini, ugulele, kitara. Molemmat pojat olivat niin innoissaan, että olisivat halunneet soittaa kaikkia soittimia samaan aikaan. Ystävämme on musikaalinen ihminen ja tykkää lapsista. He pitivät Ison Karhun kanssa monta bändiesitystä ja Pikku Karhuki pyöri siinä mukana. Oli ihana seurata, miten Iso Karhu nautti. Hän sai paljon huomiota ja mielekästä tekemistä. Hänen ei tarvinut kiukutella kuin vasta lähtiessä.


Välipalaksi saimme jätskiannokset. Me aikuiset joimme vielä kahvit. Laitoin ennen tätä Pikku Karhun parvekkeelle päiväunille, joten sain juoda kahvini aivan rauhassa. He asuvat muutaman kilometrin päässä kaupungista, joten kaupungin äänet kuuluvat vain kaukaisesti. Kuuntelin lintujen laulua ja sateen ropinaa. Välipalan jälkeen Iso karhu meni ystävämme kanssa vielä yläkertaan leikkimään ja minä sain nauttia yksikseni kahvista. Menin vielä hetkeksi sohvalle makaamaan. Sain olla jopa 5 minuuttia tekemättä yhtikäs mitään.

Kotiin lähtiessä Iso Karhu sai tietty raivarit, koska ei olisi halunnut lähteä. Minä inhoan sadepäiviä. Ne väsyttävät entistä enemmän. Lasten kanssa pitää olla koko päivä sisällä ja se aiheuttaa myös lapsissa turhautumista. Tämä vierailu sattui hyvin tällaiselle päivälle. Se oli kaikille piristävä yhteinen sadepäivä. Kiitos H vielä kaikesta! <3

2 kommenttia:

  1. Heiiii, meillä taitaa olla yhteinen tuttu! Näyttää ainakin kovin tutulta nuo kuvat! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...