perjantai 29. toukokuuta 2015

Ihana päivä kahdestaan

Iso Karhu kaipaa todella paljon huomiota, koska mieheni on poissa ja Pikku Karhu vaatii paljon. Välillä tuntuu, etten pysty jakamaan tarpeeksi huomiota noille molemmille pienille pojille. Molemmat ovat toisistaan mustasukkaisia ja haluavat ainoastaan minun huomioni.Olen koittanut pienillä jutuilla saada annettua Isolle Karhulle kahdenkeskeistä huomiota, kuten kahdestaan saunominen.

Eilen perheohjaaja tuli meille ja pääsin viettämään Ison Karhun kanssa aivan kahenkeskeistä aikaa. Hän laittoi Pikku Karhun nukkumaan päiväunille. Aurinko paistoi ja oli lämmintä. Päätimme Ison Karhun kanssa mennä autolla meripuistoon leikkimään. Sinne oli tehty pienille lapsille uusi muumiaiheinen leikkipuisto. Iso Karhu totesi moneen kertaan, miten kiva olla aivan kahdestaan retkellä. Kiersimme katsomassa ja kokeilemassa uusia ja vanhoja laitteita. Kiipesimme näkötorniinkin, vaikka minä pelkään korkeita paikkoja.

Maisemat olivat aivan upeita ja siellä olisi saanut menemään kauemminkin aikaa. Kesällä ajattelimmekin ottaa eväät ja mennä aivan ajan kanssa.Iso Karhu nautti jokaisesta hetkestä ja oli todella iloinen. En muista milloin viimeksi hän olisi ollut noin hyvällä tuulella. Ihan meinasi tulla kyynel silmään minullakin, kun näin tuon pienen lapsen iloitsevan tuosta meidän yhteisestä ajasta.





Harmiksemme samaan aikaan paikalla oli iso porukka koululaisia näin kevään kunniaksi. Muuten se ei olisi haitannut mitään, mutta he makoilivat keinuissa yms., eikä halukkaat lapset päässeet leikkimään.

Aika kului kuin siivillä ja meillä tuli kiire. Olimme sopineet, että menemme vielä lounaalle. Soitin perheohjaajalle ja hän antoi joustoa aikataulun suhteen. Kävimme rauhassa syömässä ja sitten palasimme kotiin. Perheohjaaja oli sillä välin tiskannut isoimpia tiskejä pois. Olin todella kiitollinen tuosta.

Iltapäivällä kävimme vielä Ison Karhun ja Pikku Karhun kanssa lähipuistossa välipalalla ja leikkimässä. Matkalla ihailin kaikkia puita ja pensaita, joihin oli tullut jo lehdet. Monet eri linnut lauloivat ja aurinko paistoi. Jäin miettimään, miten ihmeellinen luonto on. Joka vuosi kevät tulee ja linnut osaavat tulla takaisin juuri oikeaan aikaan sekä alkaa rakentamaan pesää. Joka kevät kasvit, lehdet ja kukkaset alkavat kasvaa. Vaikka maa on ollut talvella jäässä ja kylmä, sieltä nousee joka kevät kukkasia ym. Kiitin Jumalaa tuosta valtavasta ja ihanasta luomistyöstä, minkä Hän on tehnyt. Minusta luonto todistaa Jumalan olemassa olosta. Kaikki on niin täydellistä ja tarkkaan suunniteltu.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...