maanantai 11. tammikuuta 2016

Sisustuksen uudistusta

Kun mieheni muutti omaan asuntoon, annoin hänelle mukaan muutamia huonekaluja, astioita, mattoja ja muuta tarpeellista. Enemmänkin olisin voinut antaa, muttei hän halunnut.

Mietimme telkkarin ja pleikkarin kohtaloa. Lopulta tulin tulokseen, että ne ovat mieheni ostamat ja haluan kokeilla elämää ilman niitä. Tuota päätöstä en ole katunut hetkeäkään. Telkkari ei ole nyt pilaamassa sisustustamme, eikä lapset ole koko ajan sormeilemassa sitä. Lapset näkevät aamun lastenohjelmat ja minä haluamani sarjat tietokoneelta.

Olin pitkään halunnut meidän makkarin kirjahyllystä eroon, mutta en saanut sitä myytyä. Sanoin heti että mieheni saa viedä sen mennessään. Ostin tori.fi:stä itselleni senkin, jonka isäni hioi ja maalasi. Ostin Ikeasta vielä mustat nupit laatikoihin. Mielestäni senkki on täydellinen olohuoneeseen. Vaikka suurin osa sisustuksesta on tummaa, valkoinen senkki sopii tuohon hyvin ja tuo avaruutta sekä valoa olohuoneeseen.

Tietokone meillä oli ennen olohuoneessa, koska modeemi tarvitsi antennipistokkeen. Kone oli melkoisella vaaravyöhykkeellä, eikä pöytä ollut kovin tukeva pöytäkoneelle. Hommasin modeemin, joka toimii ilman antennipistoketta. Sain tietokoneen makkariin turvaan. Kävin ystäväni kanssa Ikeassa ja ostin isomman tietokonepöydän, joten nyt kaikki tarvikkeet sopivat juuri hyvin pöydälle ja sen alle. Makuuhuoneessa tietokone ei vie liikaa huomiota lapsilta eikä minulta. 
Kirjahyllyn paikka on toistaiseksi tyhjä, mutta siinä on hyvä tila kuivattaa pyykit. Pyykit ehtivät jopa kuivaksi, ennenkuin Pikku Karhu vetää ne alas. Aion laittaa makuuhuonettani vielä lisää, kunhan löydän kirpparilta mieleisiäni juttuja. Saatuani lapset nukkumaan, siirryn makuuhuoneeseen nauttimaan ylistysmusiikista, rauhasta, kirjasta, blogista, jostain sarjasta tai Raamatusta. Mieheni muuton jälkeen tästä huoneesta on tullut minulle rauhoittumisen ja hiljentymisen paikka, joten haluan sisustaa sen mukaisesti. Olen löytänyt kodista oman paikan, missä kohtaan Jumalaa (eli rukoilen ja luen Raamattua.
P.s. kuvien laatu hieman huono, koska ovat otettu illalla. 

Tällä hetkellä on tärkeintä, että minä ja lapset viihdymme kotonamme. Miehenikin on tykännyt sisustusmuutoksistani toistaiseksi. Meillä on aivan ihana koti ja kodin sijainti, joten haluan asua tässä mahdollisimma pitkään ja laittaa sitä mieleisekseni.  :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...