perjantai 27. maaliskuuta 2015

Karhunpentujen huone

Siivosin tänään viikonlopuksi ja ajattelin tehdä postauksen poikien huoneesta, koska se oli kerrankin oikeasti siisti. Lapsilla eivät yleensä lelut pysy järjestyksessä, mutta saati sitten kun talossa on kaksi poikaa (+mies).


Isolla Karhulla jatkettava lastensänky, jonka alle haluaisin vielä ostaa lelulaatikon. Lelut saisi kivasti sängyn alle piiloon ja viemästä tilaa.

Pikku Karhun sängyllä päiväpeittona poikien isoäidin ja tädin tekemä tilkkupeitto. Minusta peitto on aivan ihana. <3



 Mieheni osti joskus Ikeasta Isolle Karhulle teltan. Se oli pitkään pois käytöstä, mutta nyt molemmat pojat ovat innostuneet leikkimään sillä. Löysin kirpparilta tosi halvalla uuden veroiset autopimennysverhot. Ne ovat olleet kova juttu omille lapsille sekä heidän kavereilleen.

Löysin joskus kirpparilta hyllyn, jonka voi kääntää pystyyn tai vaakaan. Haluaisin hyllykköön vielä keskenään samanlaiset ja isommat korit. Iso karhu istuu toisinaan nojatuolissa katselemassa kirjoja. Pikku Karhu käyttää tuolia seisomisen tukena.


Tässä näkyy nyt tämä autotaulu, jonka löysin keskiviikon kirpparireissulta. Se on Ison Karhun suosikki juttu. 

Paperivarjostin on siitä kiva, että sen voi halutessaan vaihtaa helposti. Tykkään myös tuosta kuosista. 


Askartelimme Ison Karhun kanssa aakkosia ja lippuja sisustamaan huonetta ja tuomaan väriä. 

Tällaisia juttuja oon keksiny meidän lastenhuoneeseen. Aika värikäs huone heillä, mutta mielestäni lapsilla saa olla väriä. Mielestäni lasten huone saa olla lasten näköinen eikä aina aivan tiptop. Iltaisin haluan, että lelut korjataan omille paikoilleen. Päivän aikana lapset saavat leikkiä huoneessaan vapaasti. Iso Karhu saa leikkiä pikkuleluilla Pikku Karhun ollessa päiväunilla. 

Kommentteja tai ideoita tähän poikien huoneeseen? :)

2 kommenttia:

  1. Ihana tilkkupeitto!! Suosittelen niitä sängynaluslaatikkoja, meillä on kerrossängyn alla niitä neljä : ) Siihen hyllykköön löytyisi varmasti Ikeasta sopivat laatikot. Siellä on monenkokoista, -väristä ja -hintaista. Netistä näkee hyvin mitat ym. tiedot.

    Ihana värikäs huone : )

    Susanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin tänään kirpparilta alle eurolla samanlaisia sinisiä koreja kuin tuossa kuvassa. Sopii enemmän poikien huoneen värimaailmaan. :) Täytyy katsoa sieltä Ikean sivuilta. Musta lasten huoneessa saa olla väriä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...