lauantai 14. maaliskuuta 2015

Toisen roina voi olla toisen aarre

Tällä viikolla on alkanut olla merkkejä kevään tulosta. On niin ihanaa ja piristävää herätä aamulla, kun aurinko paistaa. Pihallakin viihtyy paremmin, kun auringon säteet lämmittävät. Monet alkavat vähentää vaatteita heti kun kevään merkit alkavat, mutta olen vuosien aikana oppinut miten petollinen kevään lämpö on. Pukeudutaan siis vielä lämipimästi, ettei vilustuta. ;)

                                                        (kuva googlesta)


Täällä on ihana lastenvaate ja -tarvikekirppari, missä lapset voivat leikkiä ja löytyy pöydät minkä ääressä voi syödä. Lisäksi on oma imetyshuone, missä saa imettää ihan rauhassa. Muitakin hyviä juttuja löytyy, mutta nuo on ehdottomasti mun suosikit.  Olen nyt parin viikon aikana roudannut vauvajuttuja sinne myytäväksi. Valitettavasti tällä kertaa en ole kyllä toistaiseksi saanut voittoa suhteessa paikkavuokraan. Pitää koittaa silti ajatella positiivisesti, että vielä on muutama päivä aikaa. Sitten kuitenkin pääsee eroon turhasta ja edes joitain menee toisille tarpeeseen. Onneksi kirpparilla on myyntitakuu. Jos myyntituloilla ei tule voittoa tai jää miinukselle, he hyvittävät sen jotenkin. 

Kirpparitoiminnasta on tullut mulle eräänlainen harrastus. Lapsiperheellä ei ole aina varaa ostaa uutta kaupasta ja kirpparilta löytyy hyvälaatuista tavaraa. Pienten lasten vaatteet menee niin vähän aikaa, etteivät ne välttämättä ehdi edes kulua ja sitten itse pääsee myymällä omista eroon. Meillä melkein kaikki lasten vaatteet ovat saatuja tai kirpparilta ostettuja (sekä nykyään melkein omatkin vaatteeni). Oon löytäny monia kivoja sisustusjuttujakin kirpparilta. Pesen kyllä aina kaikki vaatteet, jotka ostan kirpparilta. En myöskään osta kirpparilta esim. alusvaatteita. Kirpparilta löytyy myös likaista ja huonoa tavaraa, mutta ei niitä tarvitse ostaa. Siellä on myös paljon siistiä ja jopa käyttämätöntä tavaraa. Minusta olisi kiva päästä kiertelemään myös muiden kaupunkien kirppareilla, sillä nämä täällä on käyty jo niin moneen kertaan läpi. 

Olen myös facebookin kirppareilla myynyt ja ostanut. Jossain vaiheessa harrastin sitä paljonkin. Ostettiin mm. vaunut sieltä ja möin meidän tuplarattaat siellä. Nyt en kuitenkaan jaksa enkä ehdi niin paljon myydä siellä, koska siinä on niin kiinni facebookissa. Lisäksi se on aika työlästä, kun pitää ottaa kuvat ja laittaa ne koneelle ja vielä facebookiin (yleensä useammalle kirpparille). Sitten pitää kirjoittaa tuotekuvaus ja hinnoitella. Välillä pitää ottaa ihmisille vielä lisäkuviakin. Enkä ole siellä saanut aina niin hyvin menemään kaupaksi, koska kuvan perusteella ei ole niin helppo tehdä päätöstä kun livenä näkemällä tai sitten pitäisi myydä ihan alihintaan. Nuo facebookin kirpparit ovat kyllä hyvä juttu ja ehkä taas jossain vaiheessa mullakin aika ja innostus riittää siihen. 

Lopuksi vielä kuva, missä näkyy mm. mitä kaikkea kivaa olen löytänyt tai saanut käytettynä. Seinähyllyt ja jalkalamppu ovat saatu ystäviltämme. Kukkaruukut ovat löytyneet kirpparilta. Hyllyllä oleva pyörä on saatu lahjaksi. Nojatuolin mieheni on saanut tuttaviltaan. Piano on ostettu käytettynä. 



            Toisen roina voi olla toisen aarre. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...