maanantai 23. maaliskuuta 2015

Viikonloppu lasten ehdoilla

Torstaina laitoimme poikien kanssa parvekkeen jo kevätkuntoon. Meillä on tässä kodissa ihanan iso parveke ja edellinen asukas oli jättänyt kivat puulaatatkin parvekkeen lattialle. Siivottuamme nautimme siellä välipalasta ja auringosta. Tuo kevätintoilu taisi kuitenkin olla jälleen kerran hieman liian aikaista, koska tänään sataa taivaan täydeltä lunta...







Mieheni lähti viikonlopuksi kuvaamaan ensimmäistä musiikkivideota omaan musiikkiinsa. Odotan innolla millainen lopputulos sieltä ilmestyy. Minä jäin lasten kanssa kotiin.

Perjantai-iltana pidimme elokuvaillan, koska Iso Karhu oli saanut 10 nukkumistarraa. Hän halusi katsoa Lentsikat- elokuvan. Kävimme ostamassa herkkuja tuota iltaa varten, joka oli tietysti hänelle tärkeä asia. Siitä määrästä sitten saikin mahan kipeäksi, mutta nautimme kuitenkin illasta valtavasti. Pikku Karhulle oli ostettu omiksi herkuiksi maissinaksuja (jotka ovat muuten aivan mahtava juttu vauvoille moneenkin tilantenteeseen, eikä niissä ole mitään ylimääräistä).



Lauantaina aamupäivällä teimme uuden sisustuselementin poikien huoneeseen. Laitoimme teipeillä seinälle valokuvia lapsista ja heidän kavereistaan. Leikkasin kartongista kehykset kuvien ympärille. Mielestäni tuosta taulusta tuli aika kiva yksityiskohta.
Iltapäivän vietimmekin sitten ystävien kanssa.
Oli ihanaa päästä juttelemaan kaikesta mahdollisesta äitien kesken.



Sunnuntaina menimme seurakuntaan. Iso Karhu pääsi pyhäkouluun, missä tykkää kovasti käydä. Pikku Karhu sitten taas hurmasi ihmisiä ympäri kirkkosalia. Iltapäivällä mieheni tullessa kotiin päätimme mennä koko perhe yhdessä ulkoilemaan. Lapset nauttivat aivan valtavasti ja olivat koko ajan hymyssä suin. Itsekin nautin katsella lasten iloa ja olihan minullakin ollut kova ikävä miestäni.

Voimia, iloa ja kärsivällisyyttä kaikille alkavaan viikkoon! <3

(Kuva Googlen kuvahausta)

1 kommentti:

  1. Kiitos toivotuksista : )

    terv. edellinen kommentoija eli Susanna

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...