torstai 6. toukokuuta 2021

Kesän suunnitelmat

Ulkona sataa räntää ja maa peittyy kevyeen valkoiseen lumipeitteeseen. On kuitenkin toukokuu ja ajatukset suuntaa pikkuhiljaa tulevaan kesään.

Mitä kesäsuunnitelmia löytyy?

Mulla on kesälomaa ruhtinaalliset kolme päivää kesäkuussa, jonka vietän lasten kanssa. Samalla vietämme PikkuKarhun 7v. synttäreitä. Viime vuonna kaverisynttärit jäi koronan takia väliin, mutta tänä vuonna niitä kyllä juhlitaan. Jos ei muuten onnistu, niin takapihalla. Sukulaissynttäreitä ei ole vielä suunniteltu, missä ne pidetään. Varmaan nekin riippuu pitkälti koronatilanteesta.

Isokarhu on lomalla ja varmaan viihtyy paljon kavereiden kanssa. Lisäksi hän saattaa mennä kummien luo yökylään. Isiviikoilla Isokarhu viettää isänsä kanssa aikaa, koska hän ei ole töissä.

Pikkukarhu on normaalisti kesäkuun päiväkodissa ja heinäkuussa jää lomalle sekä kokonaan pois päiväkodista. Isä on luvannut minunkin viikolla olla päivisin poikien kanssa, kun olen töissä. Yhdeksi viikoksi pojat menevät isovanhempien kanssa mökille. Elokuussa he menevät toisille isovanhemmille maaseudulle lomailemaan.

Juhannuksena minä saatan mennä vanhempieni luo koronan helpottaessa. Yritän nähdä mahdollisimman paljon ystäviä ulkona ja käydä lasten kanssa rannalla sekä syödä aivan liikaa jäätelöä. Jos kaikki hyvin menee, suunnittelen jotkut valmistujaiset sosionomiksi valmistumisen kunniaksi. 

Epävarma koronatilanne tuo paljon epävarmuutta myös suunnitelmiin ja muutenkin olen oppinut, ettei kovin pitkälle kannata suunnitella. Kesään mahtuu ekstemporejuttuja hyvässä seurassa. Odotan valoa ja lämpöä sekä valoisia iltoja. 

Oletko sinä jo tehnyt kesäsuunnitelmat? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...