lauantai 29. toukokuuta 2021

Yksi elämän parhaista

Mitkä asiat tekevät sinun lapsesi iloiseksi ja onnelliseksi?
Torstaina meillä oli Isokarhun kanssa kahden keskinen ilta. Ehdotin ekstempore hänelle, että kävisimme jossakin syömässä ja menisimme pieneen paikalliseen kylpylään. Lapset tykkäävät todella paljon uimisesta ja uimahalleista, mutta korona-aikana ne ovat olleet kiinni. Lisäksi minä en tykkää käydä uimahalleissa, joten senkin takia olemme niissä aika vähän käyneet.

Kävimme Hesburgerin autokaistalta hakemassa ruoat ja menimme rannalle syömään. Juuri kun aloitimme, alkoi sataa kaatamalla. Hetken pohdinnan jälkeen etsin suojaisan paikan, missä saimme syödä ruokamme kastumatta. Kun vietämme aikaa kahdestaan, Isokarhu puhuu paljon koulusta ja kertoo vitsejä.
Syömisen jälkeen lähdimme kylpylään. Nautin suunnattomasti, että pääsin pitkästä aikaa saunaan. Se on minulle harvinainen nautinto, koska meillä ei ole tässä asunnossa saunaa. Isokarhu ihastui kylpylän allasosaston nähdessään, vaikka jonkun mielestä saattaisi olla pelkistetty. Allasosastolla on yksi iso allas, jossa kaksi syvennystä poreilla ja suihkulla. Lisäksi pikkulapsille on allas liukumäellä. Sitten on vielä poreallas sekä mahdollisuus mennä järveen.
Ensimmäiset puoli tuntia saimme olla Isokarhun kanssa aivan kahdestaan koko kylpylässä. Myyjä pumppasi meille ilmapatja ja uimarenkaan sekä heitteli altaaseen leluja. IsoKarhulla oli tilaa tehdä temppuja ja leikkiä kanssani. Välillä kävimme porealtaassa rentoutumassa ja sitten taas isoon altaaseen uimaan. Pojasta näki, kuinka hän nautti. Ennen lähtöä kävimme höyrysaunassa ja tavallisessa saunassa. Saimme vielä kotimatkalle nautittavaksi tikkarin ja suklaan.

Isokarhu totesi lähtiessä, että tämä oli yksi hänen elämänsä parhaista illoista. Saimme viettää laatuaikaa ja hän oli huomioni keskipisteenä. Saimme nauttia kylpylästä aivan kahdestaan. Poika kiitti illan aikana moneen kertaan hesestä ja kylpylästä.

Joskus elämän parhaita muistoja voi tehdä ekstempore parissa tunnissa, omassa kaupungissa. Muistetaan nauttia elämästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...