keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Kesäparveke

Oon laitellu kuvia meidän kodistamme, mutta onhan meillä toki parvekekin. En tiedä kiinnostaako ihmisiä nähdä toisten parvekkeita, mutta mä rakastan viettää aikaa parvekkeella. Illalla saadessani pojat nukkumaan, menen välillä hetkeksi parvekkeelle istumaan ja nollaamaan ajatuksia.
Saimme "hoitoon" mieheni vanhempien parvekepenkin ja -pöydän, koska heillä on koko kesän kestävä julkisivuremontti. Tuo sopi meille hyvin, koska olimme muutossa heittäneet vanhat huonoksi menneet kalusteet pois. 
Mieheni osti valmistujaisrahoillaan meille uuden kolmen polttimon kaasugrillin. Me rakastamme grilliruokaa ja mieheni rakastaa myös grillaamista. Kerrostalossa grillaaminen jakaa mielipiteitä, mutta laki sanoo sen olevan kaasugrillillä luvallista.
Penkillä on pehmusteena viltti.
Grillin alatasolla meillä on hieman huonosti kukoistavat kukat. Pyörän saimme työpaikaltani häälahjaksi. Mielestäni se on kaunis. 

 Grillin vieressä pieni hyllykkö, joka tuntuu välillä turhalle. Pikku Karhu käy tyhjentämässä sen tavaroista, joten siellä ei tällä hetkellä ole muuta kuin iso kukkaruukku.


 Ruukussa on kolmea eriä väriä olevia orvokkeja. Tämä on ollut kylmä kesä kukkasille, mutta orvokit ovat selviytyneet urheasti.
 Seinässämme on tuuletusteline (?), mihin olen saanut roikkumaan puisen ritilän ja kynttilälyhdyn. Ritilän löysin vanhempieni luota ja mielestäni se oli kaunis sisustuselementti. siihen olen saanut kivasti koukuilla kukkia roikkumaan. Tällä hetkellä ämpäreissä on viherminttua ja persilijaa. Lyhdyn takana roikkuu vielä puinen sydän, joka ei käy kuvassa.
Tämän tuolin ostin hyvin halvalla työpaikkani muuttomyynnistä. Mielestäni tuoli on kaunis (mieheni on eri mieltä asiasta). Se on pehmeä istua ja siemailla aamukahvia.
 Tässä on ovelta otettu kuva parvekkeesta. Huom! tässä kuvassa näkyy seinällä roikkuva puinen sydän.

Tällainen on meidän parveke tänä kesä. Katsotaan millainen se on sitten ensi kesänä.Millainen sinun parvekkeesi on ja onko siellä kukat selvinneet?  Rakastan pitää parvekkeella kukkasia, mutta Pikku Karhun takia ne on nyt pidettävä ylhäällä. Lapset tykkäävät viettää aikaa parvekkeella ja välillä olemme laittaneet heidän leikkitelttansa sinne. Lasit tekevät parvekkeesta yhden huoneen lisää ja siellä voi olla sateellakin. Ihana parveke! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Arvostan sitä. :)

Ympyrä sulkeutuu

  Ympyrä sulkeutuu, kun suljen oven viimeistä kertaa. Olen viimeisen vuoden kipuillut tämän blogin kohtaloa ja tuntunut, että siitä olisi ai...